16. okt, 2018

You're Gonna Be Ok!

Jag kommer ihåg hur jag vissa dagar, kvällar och nätter kunde famla runt i musikvärlden, för att hitta musik och texter som kunde ge mig hopp och stöd, och många gånger tröst.

Jag kan göra så än idag, fast idag är det betydligt lättare att hitta musik och tröst däri.

För dig, DU som just nu kämpar för att hålla din näsa över det stormiga havet. För dig, Du som kämpar med att hitta tröst och hopp och som stundvis eller alltid känner hur nära du är att bara ge upp; Gör det inte. Det finns tröst, och det finns hopp.

Det finns många väldigt bra låtar. Texter som talar till oss. På denna hemsida har jag valt ut flera olika låtar, som talar. Jag kommer också att lägga upp flera här, då och då.

Exempelvis, lyssna här.

I vår berättelse och under avsnitt 5) "Slutord" finns mina tankar om att gå vidare och att hitta möjligheten att hitta sig själv igen. Läs gärna. Du kan trycka här.

I courage 4 Life finns en utbildning (helt kostnadfri) för dig som antingen lever i våld nu, eller som har levt i våld men fortfarande känner dig som om du på något sätt ännu är kvar i det. Utbildningen heter "Hand till Hand" och är väldigt bra. Läs mera om denna och annat kring våld i nära relation här.

 

I nuet:  

Allt för många förstår, vet eller till och med ser att någon i deras närhet far illa. Jag tänker ofta på hur det känns inom dem.

William Wilberforce sa 1789: "Du kan välja att titta bort,men du kan aldrig hävda att du inget visste".