28. jul, 2019

Dagboken

 

 

Lör 27 jan

Kära dagbok, jag vet inte hur länge jag ska orka. Det blir bara värre, för varje dag. Nu får inte ens pappa prata med mig när han vill. Hon bestämmer till ock med över honom nu. Jag hatar det.

 

Mån 5 feb

Hej dagbok. När lillebror skulle ta ner en tallrik från skåpet tappade han den. Han fick stå ute på balkongen i 1 timma. Jag smugglade ut en filt. Hon blev vansinnig.Jag har varit inlåst i rummet sen klockan 17 nu.

 

Sön 11 feb

Jag hatar att se pappa ledsen!

 

Ons 21 feb

Min mage gör så ont. Mår illa men kan inte spy. Pappa kramade mig idag, när hon var i tvättstugan. ÄLSKAR HONOM!

 

Fre 2 mars

Hej dagbok. Gick inte till skolan idag. Orkar inte, så ont i magen. Känns som det brinner i den. Hon tvingade mig att dammsuga hela huset. Hon sa att jag bara ljuger om magen. Lillebror har sovit hos en ny kompisar hela veckan. När jag frågade henne när han kommer hem igen fick jag en örfil.  Pappa bara skakar på huvudet när jag frågar honom. Är så arg. Gonatt.

 

Tis 13 mars

Hej! Lillebror har flyttat till farmor o farfar. Han mår bättre nu säger pappa. Jag har haft huvudvärk i snart en vecka. Och den j-vla magen som bara gör ont hela j-vla tiden. Mina skor stod inte i skostället. Hon puttade in mig i garderoben. Har jätteont i axel nu. Pappa försökte stoppa henne. Hon sparkade pappa i magen så han fick tåtar i ögonen. Min pappa. Jag hatar henne!

 

Lör 17 mars

Hatar hatar hatar hatar hatar Hatar hatar hatar hatar hatar Hatar hatar hatar hatar hatar Hatar hatar hatar hatar hatar Hatar hatar hatar hatar hatar HENNE!!!

 

Sön 1 april

Dagbok jag fick inte åka med till lillebror idag. Jag hade inte ätit upp hennes äckliga mat. Hon är helt sjuk i huvet! Jag slog tillbaka så hon fick fläskläpp, så j_vla rätt åt henne. Måste strycka hela högen med tvätt och sopa garget innan häxan är hemma igen. Pappa sa ingenting när hon slog mig. ingenting! Han ser jämt helt likgilltig ut, och ledsen.

 

Tis 3 april

Sålde min blå jacka idag till Kim. Fick 200:- Hon tog dom. Sa att jag var skyldig henne för allt jag kostar. Hon sa att jag ska betala mera, sen. Hatar henne så j-vla mycket!!!! Kan inte åka med på niornas klassresa. Frågade pappa om pengar istället men han sa att han inte har några längre. Var f_n är hans pengar då?!  Han sa att jag inte skulle tjata mera, att det bara blir värre då. F_N vad jag hatar mitt liv!

 

Sön 27 maj

Nu har jag inte skrivit på länge dagboken. Har inte orkat. Jag har fått fler smelknamn nu. Istället för "ungjävel" så heter jag tydligen "idiot, missfoster och amöba" nu oxå. För mig är hon bara en jävla häxa, hela tiden.  Hatar henne så jävla mycket. Har gips på högra armen. Blått. Hon sa att pappa skulle få jävligt mycket skit om jag berättade på sjukhuset. Jag berättade inte, sa jag ramlat i trappen. Pappa har gjort ett litet hjärta på gipset, i blyerts. Jättefint! Han är alltid ledsen och tyst. Han är mest i garaget. Igår hade han nytt rött märke i ansiktet, idag är han jättesvullen. Varför är det så här? Sa till skolsköterska att jag inte mår så bra, ont i magen å så, när hon undrade hur jag mår. Hon svarade att tonåringar ofta har magont av stressen i skolan. Hon sa att jag skulle sluta ha så höga krav på mig själv. Hon fattar ju ingenting! Ingen fattar något!

 

Lör 2 juni

Jag orkar inte skriva mera nu. Orkar inget. Vill bara dö. Denna låg instoppad under min dörr i morses. Jag skiter i allt nu. FAN FAN FAN!!!!!!!!!

 

"Jag har åkt bort lite. Jag kommer tillbaka så fort det går.

Gör bara som mamma säger så blir allt bra.

Jag älskar dig. Vi ses! Pappa"

 

//Av L.Ljungdahl